Výborně se hodí na přípravu oblíbeného pudingového dezertu, krémů nebo na pečení.
Složení: kukuřičný škrob, jogurt v prášku 10 % (mléko, jogurtové kultury), aroma.
Návod k přípravě: Odměřte 0,5 l kravského mléka, sójového nebo rýžového nápoje. Z toho 2/3 přiveďte k varu, ve zbylém množství rozmíchejte pudingový prášek s 2 lžícemi třtinového cukru. Rozmíchanou směs nalijte do vroucího mléka a vařte asi 2 minuty. Podávejte například s ovocem.
Výživové hodnoty na 100 g sypké směsi: Energetická hodnota: 1465/345 kJ/kcal; tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy:82,3 g; z toho cukry. 3,8 g; bílkoviny: 3,0 g; sůl: 0,02 g