Díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuků jsou ideální pro ty, kteří dbají o štíhlou linii a zajímají se o zdravý životní styl. Svojí vláknitou strukturou připomínají maso; používají se jako jeho zdravější a lacinější alternativa. Jejich kuchyňská příprava je jednoduchá, jsou trvanlivé a vždy po ruce.
Složení: sójová mouka odtučněná (geneticky nemodifikováno), voda.
Návod k přípravě: Sójové nudličky povařte 30 minut ve 2 litrech slané vody, vodu slijte (dále nepoužívejte). Z nudliček vymačkejte přebytek vody a dále použijte jako maso k přípravě pokrmů čínské kuchyně.
Výživové údaje ve 100g výrobku
Alergeny: Sója.
Skladování: Skladujte teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek – extrudovaný výrobek