Lisováním za studena získáváme čistou rakytníkovou šťávu s jemnými kousky dužniny. Tímto postupem jsou zachovány vitamíny obsažené v plodech. Rakytníková šťáva je ve východní medicíně hojně využívaná.
Plody rakytníku jsou přirozeným koncentrátem všech nejdůležitějších vitamínů: A, B, C, D, F, K, aminokyselin, cukrů, tříslovin a silic.
Složení: rakytníková šťáva sterilovaná
Optimální dávka: 1-3 lžíce denně
Skladování: v temnu, suchu a chladnu.
Trvanlivost: jeden rok, po otevření spotřebovat do 10 dnů.
Zpracované ovoce
100% ovocná šťáva
Určena k přímé spotřebě nebo k ředění vodou 1:10 - 15
Složení: rakytníková šťáva sterilovaná.
Alergeny: žádné
Skladování: v suchu a temnu, chraňte před slunečním svitem, po otevření skladujte v chladnu a spotřebujte do 10 dnů.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data výroby