Mouky, krupice, strouhanka
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do
nativní tapiokový škrob Maniok mouka - bezlepková
Složení: 100 % celozrnná pšeni špalda
Složení: 100% cizrna Skladujte při teplotě do 25°C
Složení: Hrách žlutý Skladujte na suchém a
Složení: kukuřice 100 % Skladujte na suchém a
Složení: kukuřice 100 % Skladujte na suchém a
Složení: čočka Skladujte na suchém a chladném
Složení: fazole bílá Skladujte na suchém a
Složení: pohanka Pohanková mouka 500g je mouka z
Pohanková mouka celozrnná je vhodná na pečení
Složení: jáhly Skladujte na suchém a chladném
Složení: rýže bílá Skladujte na chladném a tmavém
Složení: rýže bílá Skladujte na tmavém a chladném
Složení: rýže hnědá 100% Skladujte na tmavém a
V pekařském řemesle velmi žádaná. Emulgační
PANKO strouhanka japonského stylu 200g k Složení:
Složení:Kokosov mouka 100% Skladujte na tmavém a
Pohanka krupice 400 g lze použít do všech receptů
Složení: kukuřičná krupice 100% Uchovávejte v